Hanksome četka 3 u 1

Ostavite svakoga bez teksta svojom voluminoznom frizurom!


  • Podarite si prekrasnu frizuru svaki dan!
  • Vodite brigu o svojoj kosi i izbjegnite pojavu ispucanih vrhova i oštećenja kose!
  • Brzo i jednost... Pročitajte više

KUPITE GA OVDJE

Cijena proizvoda:
-25% 219,00 kn
Prodajna cijena:
164,90 kn
Na zalihi. Velika potražnja! Nabavite ga danas!
Hanksome četka 3 u 1

100% sigurna kupnja

Plaćanje i pouzećem

Brza dostava: 1-3 dana

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

Konačno možete zaboraviti na dane s lošom frizurom!

NEMOJTE PROPUSTITI OVU POSEBNU PONUDU!

SPECIFIKACIJE

RECENZIJE KUPACA

Ova je četka doista pomogla pretvoriti moju prirodno ravnu i tanku kosu u vrlo bogatu i voluminoznu frizuru! Iskreno jedva čekam napraviti još različitih frizura i vidjeti kako će ispasti!

Merlin

Ja sam jedna od onih koja nema novaca za stalne odlaske kod skupih frizera pa sam se jako veselila što ću isprobati ovu četku! Nakon što sam se malo poigrala s njom, mogu reći da je razlika doista vidljiva i baš sam oduševljena!

Elena

Ova četka je nešto što sam tražila dugo vremena. Prekrasna je i nježna i uopće ne čupa kosu! Otkad je koristim moja kosa je stvarno mekana i glatka. Najiskrenije je preporučujem svima koji žele postići više volumena!

Timea

Hanksome četka 3 u 1

Hanksome četka 3 u 1

219kn 164.90kn Dodaj u košaricu