Prskalica za trampolin

OPIS SPECIFIKACIJE RECENZIJE
KUPI SADA

Osvježavajuća ljetna zabava za cijelu obitelj!


  • Fenomenalna atrakcija za roštiljade na godišnjem odmoru.
  • Djeca će obožavati ovaj nevjerojatni novi dodatak za trampolin.
  • Pretvorite svoj vrt u vlastiti vodeni park!

164,90 kn

ŠTO VIŠE PROIZVODA KUPITE = OSTVARUJETE VEĆI POPUST

1 2 3+
164,90 kn 149,99 kn 134,99 kn

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

Stvorite fantastičan vodeni park u svom dvorištu i uživajte u osvježavajućem ljetu prepunom zabave!

NEMOJTE PROPUSTITI OVU POSEBNU PONUDU!

SPECIFIKACIJE

Šalica za kavu ili čaj Ecoffee Sakura Blue 355 ml

RECENZIJE KUPACA

Kupili smo trampolin svojoj djeci prije par godina, međutim dosadio im je i više ga nisu htjeli koristiti. Ova zanimljiva prskalica poslužila je kao spas za ove vruće dane i djeca ga sada opet koriste svaki dan!

Nada

Zabavno i osvježavajuće! Moram priznati da se meni više sviđa nego klincima. To je ujedno i dobar način tjelovježbe, a nije vam ni vruće. Jako se lako postavlja, a nevjerojatno je zabavna.

Marija

Naša djeca je obožavaju. Bolje ih je gledati kako skaču nego da leže u kući cijeli dan i žale se da je vani vruće. Ovako su aktivni i rashlađeni pa je ovo dobitna kombinacija.

Mario