SEWWY® 3D VEZ

Napravite prelijepe ručno izrađene dekoracije za svoj dom!


  • Izradite unikatne poklone za svoje prijatelje i obitelj!
  • Rekreirajte svoje najdraže prizore pomoću šarolikog 3D veza.
  • Podarite novi ... Pročitajte više

149,99 kn

ŠTO VIŠE PROIZVODA KUPITE = OSTVARUJETE VEĆI POPUST

1 2 3+
149,99 kn 124,99 kn 114,99 kn
SEWWY® 3D VEZ

149,99 kn

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

3D VEZ

NEMOJTE PROPUSTITI OVU POSEBNU PONUDU!

SPECIFIKACIJE

Šalica za kavu ili čaj Ecoffee Sakura Blue 355 ml

RECENZIJE KUPACA

Uvijek sam htjela naučiti kako napraviti vez i kad se malo priviknete, prilično je lako. Ovaj komplet pruža više nego dovoljno za početak!

Monika

Vidjela sam slike odjeće s raznim motivima veza na internetu i poželjela sam je i sama napraviti. To je stvarno super način na koji možete osvježiti svoju garderobu i uštedjeti novac. Igle su čvrste i oštre, tako da sam jako zadovoljna ovom kupnjom!

Pavlina

Odličan početnički set za vezenje. Igle su dobre kvalitete i drška je dovoljno dugačka da može proći čak i kroz deblju tkaninu.

Nadia

SEWWY® 3D VEZ

SEWWY® 3D VEZ

199.99kn 149.99kn Dodaj u košaricu