Obnavljajuće sredstvo SHINEDRIVE

Neka vaš automobil ponovno zablista u svojoj prvotnoj boji.


  • Spriječite propadanje plastičnih površina uz minimalan napor!
  • Zaštitite interijer svog automobila od blijeđenja.
  • Popravite ružne o... Pročitajte više

KUPITE GA OVDJE

Cijena proizvoda:
-30% 249,00 kn
Prodajna cijena:
174,90 kn (23.21 €)
Na zalihi. Velika potražnja! Nabavite ga danas!
Obnavljajuće sredstvo SHINEDRIVE

100% sigurna kupnja

Plaćanje i pouzećem

Brza dostava: 1-3 dana

VRUĆA PONUDA
2x
2x Obnavljajuće sredstvo SHINEDRIVE Cijena paketa: 299,80 kn (39.79 €) 498,00 kn
Obnavljajuće sredstvo SHINEDRIVE

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

Obnovite prvotnu boju svoje kontrolne ploče i učinite da vaš automobil izgleda kao nov!

NEMOJTE PROPUSTITI OVU POSEBNU PONUDU!

SPECIFIKACIJE

RECENZIJE KUPACA

Imam stariji auto čija je kontrolna ploča jako izblijedjela s vremenom. Isprobao sam ovu tekućinu i uspio sam u velikom postotku povratiti boju te sam primijetio da sada ne moram tako često čistiti i brisati prašinu. Izgleda da stvarno djeluje!

Juraj

Kupio sam ovo sredstvo kako bih mogao održavati unutrašnjost svog auta i mogu reći da stvarno dobro istakne boju na instrumentnoj ploči!

Duje

Ovaj sprej uvijek imam pri ruci za svaki slučaj. Stvarno vam ne treba puno vremena da vratite stari sjaj unutrašnjosti vašeg auta.

Vedran

Obnavljajuće sredstvo SHINEDRIVE

Obnavljajuće sredstvo SHINEDRIVE

249kn 174.90kn Dodaj u košaricu