Narukvica od crnog oniksa

Uljepšajte svoj izgled i pokažite svoj smisao za stil! 


  • Impresionirajte sve oko sebe zahvaljujući središnjoj perlici s motivom zmaja koja svijetli u mraku!
  • Četiri reda perlica koje će ukrasit... Pročitajte više

149,90 kn

ŠTO VIŠE PROIZVODA KUPITE = OSTVARUJETE VEĆI POPUST

1 2 3+
149,90 kn 124,90 kn 114,90 kn
Narukvica od crnog oniksa

149,90 kn

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

Istaknite svoju eleganciju noseći ovu unikatnu narukvicu!

NEMOJTE PROPUSTITI OVU POSEBNU PONUDU!

SPECIFIKACIJE

RECENZIJE KUPACA

Doista pristupačna i korektna cijena za ovako lijepu narukvicu! Savršeno pristaje čak i mojem širokom zapešću.

Dario J.

Brza dostava i savršen poklon za moju najbolju frendicu. Perle izgledaju prekrasno uživo i kvalitetno su napravljene. Mislim da ću naručiti jednu i za sebe.

Laura G..

Nisam mogla dočekati da se spusti mrak da vidim kako svijetli! Ideja je stvarno kul! Iskreno je preporučujem svima koji vole inovativne stvarčice.

Frederik M.

Narukvica od crnog oniksa

Narukvica od crnog oniksa

199.9kn 149.90kn Dodaj u košaricu