GLUESY® Set kalupa za kristalnu smolu (83 komada)

Set od 83 komada koji će vam pomoći u izradi najunikatnijih komada nakita!


  • Neka vaša kreativnost dođe do izražaja kroz narukvice, naušnice, lančiće i još puno toga!
  • Izradite unikatne poklone za svoju obitelj i prijatelje!
  • Bezbroj oblika i veličina!

199,99 kn

ŠTO VIŠE PROIZVODA KUPITE = OSTVARUJETE VEĆI POPUST

1 2 3+
199,99 kn 174,99 kn 164,99 kn
GLUESY® Set kalupa za kristalnu smolu (83 komada)

199,99 kn

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

Nema potrebe za kupnjom skupog nakita kada ga lako možete napraviti sami!

NEMOJTE PROPUSTITI OVU POSEBNU PONUDU!

SPECIFIKACIJE

RECENZIJE KUPACA

Ovo je idealan i doista opširan set za sve koji bi voljeli početi izrađivati ​​svoj nakit! Kalupi dolaze u raznim oblicima i veličinama, tako da u jednom pokušaju možete napraviti puno različitih komada nakita!

Petra M.

Set mi je stvarno brzo došao! Super je poigravati se sa svim oblicima, bojama i stilovima nakita. Evo jednog savjeta: prilikom ulijevanja smole u kalup, dobro sve potapkajte kako bi istisnuli sve mjehuriće zraka!

Emma T.

Mogu reći da je ovo odličan komplet alata za sve one koji vole ručno izrađivati nakit. Idealan je za izradu unikatnih poklona za prijatelje i obitelj! Osim toga, čini mi se da svi dijelovi izgledaju dosta izdržljivo i mogu prilično dugo trajati.

Adriana P.

GLUESY® Set kalupa za kristalnu smolu (83 komada)

GLUESY® Set kalupa za kristalnu smolu (83 komada)

259.99kn 199.99kn Dodaj u košaricu