FRIDGE FRESH® Crijevo za čišćenje hladnjaka

OPIS SPECIFIKACIJE RECENZIJE
KUPI SADA

Spriječite nastanak plijesni i bakterija te nakupljanje vode u hladnjaku. Održavajte odvod do posude za vodu uvijek čistim!


  • Dobro očišćen hladnjak omogućava da hrana dulje ostane svježa i eliminira neugodne mirise.
  • Plijesan i bakterije u hladnjaku mogu ozbiljno ugrožavati zdravlje.
  • Višak vode u hladnjaku crpi više energije i može se zamrznuti.
  • Ovo crijevo se jednostavno koristi i uklonit će probleme s odvodom u nekoliko minuta.

174,90 kn

ŠTO VIŠE PROIZVODA KUPITE = OSTVARUJETE VEĆI POPUST

1 2 3+
174,90 kn 149,90 kn 139,90 kn
FRIDGE FRESH® Crijevo za čišćenje hladnjaka

174,90 kn

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

Redovno čišćenje hladnjaka produljit će rok trajanja njegovog sadržaja i spriječiti razvoj bakterija i plijesni.

NEMOJTE PROPUSTITI OVU POSEBNU PONUDU!