RHINOSTRONG® – Super jaka vodootporna traka: 1+1 GRATIS

Uštedite novac koji biste potrošili na skupe vodoinstalatere i sami se bacite na jednostavne popravke!


  • Vodootporna je.
  • Uvijek ćete biti mirni čak i ako nešto počne curiti ili se potrga.
  • Nema p... Pročitajte više

KUPITE GA OVDJE

Cijena proizvoda:
-58% 399,99 kn
Prodajna cijena:
169,99 kn
Na zalihi. Velika potražnja! Nabavite ga danas!
RHINOSTRONG® – Super jaka vodootporna traka: 1+1 GRATIS

100% sigurna kupnja

Plaćanje i pouzećem

Brza dostava: 1-3 dana

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

Izdržljiva je do te mjere da je čak ni nosorog više ne može rastrgati!

NEMOJTE PROPUSTITI OVU POSEBNU PONUDU!

SPECIFIKACIJE

RECENZIJE KUPACA

Super proizvod i sigurno jedna od najčvršćih traka koje sam imao prilike isprobati! Osobno mi je trebala da zaustavim curenje iz bojlera i još uvijek nema ni traga kapanju.

Zoran B.

Ova je traka čvrsta kao što je i navedeno. Morat ćete se dobro potruditi da je skinete s neke površine. Sjajno drži i sve što sam popravila pomoću nje i dalje stoji tamo gdje treba!

Merlin C.
Upload Image...

Paket mi je stigao u iznenađujuće kratkom roku. Traka mi se baš sviđa jer je dovoljno čvrsta da može zalijepiti i neke teže drvene konstrukcije koje imam u vrtu, a zasad je ni sunce ni kiša nisu olabavili.

Mark V.

RHINOSTRONG® - Super jaka vodootporna traka: 1+1 GRATIS

RHINOSTRONG® - Super jaka vodootporna traka: 1+1 GRATIS

399.99kn 169.99kn Dodaj u košaricu