M DRAVE® STALAK ZA CRTANJE S OPTIČKIM ZRCALOM

✍️ U potpunosti izrazite svoju strast i želju za prekrasnom umjetnošću!


  • Naučite i vježbajte crtati bez potrebnog prethodnog iskustva
  • Poboljšajte koordinaciju ruka-oko i svoje umijeće crt... Pročitajte više

KUPITE GA OVDJE

Cijena proizvoda:
-24% 209,90 kn
Prodajna cijena:
159,99 kn
Na zalihi. Velika potražnja! Nabavite ga danas!
M DRAVE® STALAK ZA CRTANJE S OPTIČKIM ZRCALOM

100% sigurna kupnja

Plaćanje i pouzećem

Brza dostava: 1-3 dana

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

IZRAZITE SVOJU KREATIVNOST

NAUČITE CRTATI ILI POBOLJŠAJTE SVOJE UMIJEĆE CRTANJA

Najbrži i najučinkovitiji način da naučite crtati! Vježbajte svoju mišićnu memoriju i istovremeno poboljšajte koordinaciju oko-ruka. A ako ste već iskusni umjetnik, stalak će vam pomoći kod najsitnijih detalja!

NE PROPUSTITE OVU POSEBNU PONUDU!

KUPI SADA

ZNAČAJKE PROIZVODA

  • Nacrtajte sve što možete zamisliti ili čega se možete sjetiti!
  • Napravite prekrasne umjetničke radove čak i ako crtate prvi put!
  • Služi i kao podrška za mobilne telefone i tablete
  • Set uključuje: 1x reflektirajuću pločicu, 1x 5-dijelni stalak za držanje uređaja

PREGLED KUPCA

Nikad prije nisam crtala, ali uspjela sam napraviti predivan crtež već iz prvog pokušaja. Mislim da sam pronašla svoj novi omiljeni hobi! Možete nacrtati sve što želite, bez obzira koliko teško ili komplicirano izgledalo.

Sabina P.

Koristim ga kao pomoć za reflektiranje slika na kamen. Zaista me opušta, a stalak je nevjerojatno korisna stvar! Sada mogu crtati puno kompleksnije slike.

Zdenka R.

Crtam duže od 7 godina i ovo je najnevjerojatniji alat kojeg sam ikad primila u ruke. Moje crtanje se značajno popravilo otkad sam ga počela koristiti, tako da ga toplo preporučujem svima, bilo da ste početnik ili iskusni umjetnik poput mene!

Milena J.

M DRAVE® STALAK ZA CRTANJE S OPTIČKIM ZRCALOM

M DRAVE® STALAK ZA CRTANJE S OPTIČKIM ZRCALOM

209.90kn 159.99kn Dodaj u košaricu