BOMBICA ZA KUPANJE S MIRISOM RUŽE: 1+1 GRATIS

Riješite se stresa kojeg sa sobom nosi brzi ritam modernog života!


  • Opustite se i dozvolite da vas umirujući miris odvede na predivno mjesto.
  • Odvojite vrijeme samo za sebe i uživajte.
  • Neka vruć... Pročitajte više

KUPITE GA OVDJE

Cijena proizvoda:
-21% 209,00 kn
Prodajna cijena:
164,90 kn
Na zalihi. Velika potražnja! Nabavite ga danas!
BOMBICA ZA KUPANJE S MIRISOM RUŽE: 1+1 GRATIS

100% sigurna kupnja

Plaćanje i pouzećem

Brza dostava: 1-3 dana

VRUĆA PONUDA
2x
2x BOMBICA ZA KUPANJE S MIRISOM RUŽE: 1+1 GRATIS Cijena paketa: 279,80 kn 418,00 kn
BOMBICA ZA KUPANJE S MIRISOM RUŽE: 1+1 GRATIS

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

Počastite se opuštajućom kupkom!

SPECIFIKACIJE

RECENZIJE KUPACA

Nikad nisam uspjela nagovoriti svog dečka da uđe sa mnom u kadu, ali zahvaljujući ovoj bombici prvi je put došao u iskušenje! Stvarno prekrasno miriše!

Una

Zbog ove bombice sam se osjećala kao da se kupam usred nekog prekrasnog vrta! Djeluje stvarno opuštajuće i sjajno se kupati kad se bombica otopi. Preporučujem svima da i sami isprobate!

Juraj

Miris je doista vrlo opuštajući. Često se volim razmaziti toplim kupkama, a ova se bombica pokazala jednom od najboljih koje sam kupila u dugo vremena! Fantastično!

Mila

BOMBICA ZA KUPANJE S MIRISOM RUŽE: 1+1 GRATIS

BOMBICA ZA KUPANJE S MIRISOM RUŽE: 1+1 GRATIS

209kn 164.90kn Dodaj u košaricu