Set za quilling

Savršen je za početnike koji žele naučiti umijeće izrade ukrasa od filigranskog papira!


  • Izradite prekrasne i šarolike dekoracije za svoj dom.
  • Prepustite se kreativnom duhu i razvijte unikatne ... Pročitajte više

KUPITE GA OVDJE

Cijena proizvoda:
-24% 209,90 kn
Prodajna cijena:
159,90 kn
Na zalihi. Velika potražnja! Nabavite ga danas!
Set za quilling

100% sigurna kupnja

Plaćanje i pouzećem

Brza dostava: 1-3 dana

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

Oslobodite svoju kreativnost i osmislite zadivljujuće kreacije!

NEMOJTE PROPUSTITI OVU POSEBNU PONUDU!

SPECIFIKACIJE

RECENZIJE KUPACA

Uvijek sam bila oduševljena prekrasnim radovima koji se mogu napraviti pomoću filigranskog papira. Kupila sam ovaj set i stvarno je jednostavno početi izrađivati predivne oblike.

Jojo E.

Ovaj set doista olakšava učenje quillinga. Pribadače su posebno korisne jer pomažu u savijanju i preklapanju papira u željeni oblik.

Valentina A.

Sviđa mi se koliko različitih stvari mogu napraviti s ovim setom. Čak se i moja djeca vole igrati s njim i napravili su par preslatkih ukrasa za kuću.

Mark J.

Set za quilling

Set za quilling

209.90kn 159.90kn Dodaj u košaricu