ULTRAZOR® BRITVA ZA UKLANJANJE DLAČICA S LEĐA

Efikasno i nježno uklonite neželjene dlačice s vaših leđa! 


  • Ojačajte svoje samopouzdanje i nikad se više nemojte bojati pokazati svoje tijelo!
  • Na jednostavan i siguran način obrijte teško... Pročitajte više

KUPITE GA OVDJE

Cijena proizvoda:
-33% 299,90 kn
Prodajna cijena:
199,99 kn (26.54 €)
Na zalihi. Velika potražnja! Nabavite ga danas!
ULTRAZOR® BRITVA ZA UKLANJANJE DLAČICA S LEĐA

100% sigurna kupnja

Plaćanje i pouzećem

Brza dostava: 1-3 dana

VRUĆA PONUDA
2x
2x ULTRAZOR® BRITVA ZA UKLANJANJE DLAČICA S LEĐA Cijena paketa: 349,98 kn (46.45 €) 599,80 kn
ULTRAZOR® BRITVA ZA UKLANJANJE DLAČICA S LEĐA

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

Riješite se neželjenih dlačica na leđima i ponosno pokažite da je vaše tijelo spremno za ljeto!

NEMOJTE PROPUSTITI OVU POSEBNU PONUDU!

SPECIFIKACIJE

RECENZIJE KUPACA

Ovo je savršen brijač kojeg koristim za vrijeme tuširanja kako bih tijekom cijele godine imao uredna i glatka leđa. Brije jako dobro i doima se čvrstim i sigurnim!

Fran Z.

Dosta sam krupan muškarac pa se često borim s malim komercijalnim britvicama pomoću kojih ne mogu doseći svaki dio. Zahvaljujući ovoj dugačkoj ručki i prilično velikoj oštrici brijanje ne samo da je postalo moguće za mene, već i brzo i doista lako.

Duje T.

Već mi je postalo neugodno stalno tražiti od žene da mi pomogne s brijanjem leđa. S ovom britvom napokon mogu sve doseći i sam si obrijati leđa. Najiskrenije je preporučujem svima koji imaju iste probleme kao i ja.

Franko B.

ULTRAZOR® BRITVA ZA UKLANJANJE DLAČICA S LEĐA

ULTRAZOR® BRITVA ZA UKLANJANJE DLAČICA S LEĐA

299.90kn 199.99kn Dodaj u košaricu