DRIVA TUNE® Naljepnica za ispušnu cijev automobila

Atraktivne ispušne cijevi omogućuju da svako vozilo izgleda fantastično! Ove ljepljive trake pobrinut će se da svaki vozač bude u centru pozornosti na cesti.


209,90 kn

ŠTO VIŠE PROIZVODA KUPITE = OSTVARUJETE VEĆI POPUST

1 2 3+
209,90 kn 184,90 kn 174,90 kn
DRIVA TUNE® Naljepnica za ispušnu cijev automobila

209,90 kn

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

Svatko može učiniti da njegov stari automobil izgleda kao sportski bez skupocjenog tuniranja!

NEMOJTE PROPUSTITI OVU POSEBNU PONUDU!

DRIVA TUNE® Naljepnica za ispušnu cijev automobila

DRIVA TUNE® Naljepnica za ispušnu cijev automobila

279.90kn 209.90kn Dodaj u košaricu