Električna peruška Dustaro®

Jednostavno uklonite prašinu s bilo koje površine u svom domu!


  • Teško dostupna mjesta mogu se očistiti brzo i bez ikakvog napora!
  • Uštedite vrijeme i počnite čistiti brže i efikasnije.
  • Pobrin... Pročitajte više

249,99 kn

ŠTO VIŠE PROIZVODA KUPITE = OSTVARUJETE VEĆI POPUST

1 2 3+
249,99 kn 224,99 kn 214,99 kn
Električna peruška Dustaro®

249,99 kn

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

Zaštitite svoja pluća i održavajte kuću čistom i bez prašine!

NEMOJTE PROPUSTITI OVU POSEBNU PONUDU!

SPECIFIKACIJE

Šalica za kavu ili čaj Ecoffee Sakura Blue 355 ml

RECENZIJE KUPACA

Ovo je super stvar za brisanje prašine. Uvelike olakšava cijeli proces jer ne moram sama čistiti prašinu. Prezadovoljna sam.

Andreja

Jako dobro, koristim je u autu i stvarno vrhunski briše prašinu. Sviđa mi se što je električna.

Jakov

Čini brisanje prašine puno bržim i lakšim, a zahvaljujući produžnom štapu više se ne trebam penjati na stolac da dosegnem lustere. Vrijedi svake kune.

Vesna

Električna peruška Dustaro®

Električna peruška Dustaro®

299.90kn 249.99kn Dodaj u košaricu