Držač za ribolovni štap

Više nemojte izgubiti ribu zbog sporih refleksa!


  • Brže ulovite veću količinu ribe bez ikakvog gubitka!
  • Neka vaše ruke budu slobodne za piće ili grickalice.
  • Uživajte u potpunom miru koji ribolov pruža bez ikakvog stresa.

199,90 kn

ŠTO VIŠE PROIZVODA KUPITE = OSTVARUJETE VEĆI POPUST

1 2 3+
199,90 kn 174,90 kn 164,90 kn
Držač za ribolovni štap

199,90 kn

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

Volite pecati, ali mrzite kad vam riba pobjegne jer niste uspjeli reagirati na vrijeme?

NEMOJTE PROPUSTITI OVU POSEBNU PONUDU!

SPECIFIKACIJE

Šalica za kavu ili čaj Ecoffee Sakura Blue 355 ml

RECENZIJE KUPACA

Mogu vam reći da je doista odličan! Isprobao sam ga na moru i na jezeru i oba sam puta uspio uloviti više ribe nego inače. Jako sam zadovoljan.

Tihomir

Super je za pecanje s više štapova jer ne moram cijelo vrijeme trčati i provjeravati mamce ako propustim kad riba zagrize. Radi kao što je i opisano.

Luka

Obožavam ga! Sada mogu nastaviti pecati tijekom pauze za gablec! Radi doista dobro i nema problema sa malim zagrizima. Kad riba dobro zagrize, svaki put se zakvači.

Josip

Držač za ribolovni štap

Držač za ribolovni štap

279.90kn 199.90kn Dodaj u košaricu