Aparat za izradu mjehurića od sapunice

OPIS SPECIFIKACIJE RECENZIJE
KUPI SADA

Atraktivni aparat za mjehuriće koji će razveseliti svako dijete!


  • Odličan faktor iznenađenja na ljetnim zabavama u vrtu.
  • Ne treba puhati jedan po jedan mjehurić.
  • Radi potpuno automatski! Stvara stotine mjehurića jednim pritiskom gumba.

159,90 kn

ŠTO VIŠE PROIZVODA KUPITE = OSTVARUJETE VEĆI POPUST

1 2 3+
159,90 kn 119,99 kn 99,99 kn

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

Okružite se čarobnim mjehurićima i napravite nezaboravan ugođaj na zabavama!

NEMOJTE PROPUSTITI OVU POSEBNU PONUDU!

SPECIFIKACIJE

RECENZIJE KUPACA

Igračka je prezabavna! Moji klinci se vole naganjati po vrtu i ispuštati mjehuriće posvuda. Dali smo im kantu punu sapunice tako da si mogu dati oduška.

Igor

Moj zaručnik i ja smo ga kupili iz zabave za slikanje na vjenčanju, ali slike su ispale fenomenalno! Stvarno prezabavna stvar.

Natalija

Obožavamo ovu igračku. Moje kćeri vole puhati i loviti mjehuriće. Količina ispuhanih mjehurića je doista nevjerojatna pa savjetujem da ovo prvo isprobate negdje vani.

Nikola