Umjetnički set za crtanje i slikanje + Besplatna Bojanka

Ovaj set za crtanje i slikanje sadrži široki spektar slikarskog pribora koji uključuje bojice, vodene boje, flomastere, olovke u boji i još puno toga. Uklonit će sva ograničenja koja jedan umjetnik može imati!


  • Set dolazi sa svime što bi ljubitelji crtanja i slikanja mogli poželjeti!
  • Imajte sav umjetnički pribor uredno pospremljen u praktičnu torbicu za nošenje. 
  • Ovaj nevjerojatno bogati set će vam potrajati godinama.
  • Besplatna bojanka GRATIS

219,90 kn319,90 kn

ŠTO VIŠE PROIZVODA KUPITE = OSTVARUJETE VEĆI POPUST

Obriši
Umjetnički set za crtanje i slikanje + Besplatna Bojanka

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

Sve o čemu umjetnici maštaju je neograničen spektar boja kojima mogu stvarati svoja remek djela. Mogućnosti koje ovaj set pruža su prilično blizu toga!

NEMOJTE PROPUSTITI OVU POSEBNU PONUDU!

SPECIFIKACIJE

Umjetnički set za crtanje i slikanje + Besplatna Bojanka

Umjetnički set za crtanje i slikanje + Besplatna Bojanka

380.00kn 219.90kn Dodaj u košaricu