ŠARMIRAJTE OČIMA
180kn  275kn

1X MASKARA / 180kn 2X MASKARA / 320kn + BESPLATNA DOSTAVA

Za razliku od obične maskare, naš dvodijelni set koristi prirodna svilena vlakna koja produžuju i produljuju vaše trepavice. Suha prirodna vlakna pričvršćuju se na vaše trepavice uz pomoć nevjerojatnog gela za presađivanje. 

Vlakna svile pružaju trepavicama volumen, 99.3% recenzenata preporučuju ovaj proizvod, do 200% prirodnog stanja, brzo sušenje i jednostavno nanošenje, vodootporna, 100% Veganska.

Nevjerojatno dugotrajna formula osigurava da se vlakna svile neće trusiti, ispadati ili razmazati. Možete biti sigurni da će vaša maskara trajati cijeli dan bez razmazivanja I nereda.

KOSÁRBA TESZEM

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 213

180kn  275kn

ŠARMIRAJTE OČIMA

💎 Vlakna svile pružaju trepavicama volumen
💎 99.3% recenzenata preporučuju ovaj proizvod
💎 Do 200% prirodnog stanja
💎 Brzo sušenje i jednostavno nanošenje
💎 Vodootporna
💎 100% Veganska

1X MASKARA / 180KN 2X MASKARA / 320KN + BESPLATNA DOSTAVA

MARTINA
 ⭐⭐⭐⭐⭐ Potvrđena kupnja
Imam kratke i tanke trepavice, ali ova maskara čini da moje trepavice izgledaju gušće i malo duže. Općenito, zadovoljna sam kupnjom i toplo preporučujem svima koji traže dobru 3-d maskaru. I da, njihova služba za korisnike je stvarno sjajna.

ELENA
 ⭐⭐⭐⭐⭐ Potvrđena kupnja
Ovo je puno jeftinije od ekstenzija trepavica koje sam voljela i još uvijek mi nedostaju. Nažalost, njima sam uništila trepavice, a bile su skupe i zahtijevale puno vremena za ugradnju. Jedna moja prijateljica pitala me je imam li opet ekstenzije na trepavicama i rekla sam joj da je to ova maskara. Bila je iznenađena. Sretna sam! (ali još uvijek mi nedostaje da se probudim ujutro, a oči mi izgledaju fenomenalno sa ekstenzijama – doduše ne nedostaje mi gnjavaža). Što se tiče cijene: odlična cijena

DRAGANA
 ⭐⭐⭐⭐⭐ Potvrđena kupnja
Izbirljiva sam kad su maskare u pitanju, ali ovu obožavam. Nije nezgodna za rukovanje poput većine maskara i četkica glatko klizi uz trepavice. Možete brzo nanijeti 2 sloja i vaše će trepavice biti duge i luksuzne.

Primit ćete ga vrlo brzo; u roku od 1-3 dana pošiljka će biti u vašem mjestu.
Hanksome 4U je poznat po svojoj kvaliteti, udobnosti i eleganciji. Zbog prirodnog kamena, narukvice su otporne na udarce i ogrebotine.
S 99% sigurnošću možemo reći kako se to uopće neće dogoditi, ali ako se ipak dogodi, posjetite sljedeći link https://hanksome.hr/uvijeti-poslovanja/.