Čakra ljekovita narukvica

218KN 109KN

+ KUPITE ODMAH i dobivate besplatnu tibetansku glazbu za čišćenje čakri i meditaciju (vrijednost 259KN).

➡️ 7 čakra kamena za svaku energetsku čakru u vašem tijelu

➡️ Pomaže u čišćenju čakri i rješavanju blokiranih puteva čakri

➡️ 99.3% recenzenata preporučuje ovaj proizvod

Zašto moramo brinuti o čakrama?

Energija našeg tijela koncentrirana je u 7 različitih energetskih raskrsnica koje se nazivaju čakrama. Imati čiste i zdrave čakre važno je za dobar protok energije i naše blagostanje jer se one nalaze na važnom mjestu u našem tijelu.

Šarene perle odgovaraju različitim čakrama. Na taj način možete dobiti više energije, a kada prakticirate jogu ili meditaciju postići još bolje rezultate.

KARAKTERISTIKE

LAVA KAMENJE
Crno kamenje na narukvici je lava kamenje koje samo po sebi ima nevjerojatna svojstva blagodati. Pored toga, upijaju esencijalna ulja što narukvicu čini savršenim pratiteljem za fino mirisanje.

ČAKRA KAMENJE
Svaka perlica čakre na narukvici predstavlja i rezonira s odgovarajućom energetskom čakrom u našem tijelu.

Povećajte protok energije

Povećajte osjećaj blagostanja

Izgledajte dobro i osjećajte se dobro

✅ Unisex

✅ Savršen poklon

Unutarnja duljina je 17 centimetara i elastična je. Odgovara skoro svim veličinama.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
419 Recenzija

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Potvrđena kupnja

Izgleda vrlo lijepo. Kamenje je privlačno, a iako sam skeptična u vezi balansiranja čakri, nošenje narukvice me smiruje. Također koristim kap ili dvije umirujućih ulja, a lava kamenje zadržava miris dan ili dva. Besplatna Tibetanska pjevajuća zdjela koju dobijete odličan je bonus!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Potvrđena kupnja

Dosta se bavim energetskim poslom, što uključuje podučavanje, posredništvo, kristale, reiki i rašlje. Jedan od mojih klijenata dao mi je ovu narukvicu. Oduševljena sam njome, a energija je vrlo uravnotežena. Kristali čakre su autentični i čiste moju energiju nakon rada s klijentima. Lava kamenje pomaže kod uzemljenja, koje svi neprestano trebamo uz sve veću energiju koja preplavljuje planetu i DNK nadogradnje koje primamo. Torba za pohranu s kojom sam je dobila vrlo je lijepa. Također, cijena je razumna. Naručit ću više ovih narukvica kao poklone.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Potvrđena kupnja

Brza isporuka i upravo ono što sam željela. Mislim da perlice izgledaju puno bolje uživo, brinula sam se da neće izgledati autentično, ali vrlo su lijepe!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Potvrđena kupnja

Ova narukvica je tako lijepa! Sviđa mi se raznolikost kamenja i kako lijepo izgledaju zajedno. Lava kamenje sjajno je za korištenje esencijalnih ulja na njima. Dovoljno je nekoliko kapi ulja i svaka kuglica miriše po 2 dana! Na poslu mi je bilo pomalo stresno pa sam koristila ulje paprene metvice kako bi se oslobodila napetosti tijekom dana. Također sam koristila i ulje limunske trave prilikom jednog izlaska da se riješim komaraca i uspjelo mi je!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Potvrđena kupnja

Ova narukvica je prekrasna! Odabrala sam jednu s višebojnim kamenjem. Ostale narukvice koje posjedujem imaju samo jedan kamen, pa mi se svidjela raznolikost kamenčića. Narukvica mi također odlično pristaje.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Potvrđena kupnja

Ovo je divna narukvica za vas ili sjajan poklon za nekoga. Iznimno sam zadovoljna ovom kupnjom.

1 2 … 11 >

Primit ćete ga vrlo brzo; u roku od 1-3 dana pošiljka će biti u vašem mjestu.
Hanksome 4U je poznat po svojoj kvaliteti, udobnosti i eleganciji. Zbog prirodnog kamena, narukvice su otporne na udarce i ogrebotine.
S 99% sigurnošću možemo reći kako se to uopće neće dogoditi, ali ako se ipak dogodi, posjetite sljedeći link https://hanksome.hr/uvijeti-poslovanja/.