⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 186

BULKLASH MASCARA

Teško je pronaći maskaru koja istovremeno produljuje trepavice i čini ih gušćima, što vas može natjerati da kupite skuplju maskaru koja se razmazuje i na kraju poprima loš izgled. Upakiran u predivnu kutiju, ovaj komplet za trepavice sadrži dvije stvari u jednoj koje će povećati volumen i produljiti čak i najsitnije trepavice.

€24.90    €14.90

KUPITE SADA

🚚 BESPLATNA POŠTARINA

Ostavite ne tako bajna vremena kratkih trepavica iza sebe i počnite uživati u životu zahvaljujući punijim i seksipilnijim trepavicama.

Formula koja se ne razmazuje i ne ostavlja grudice, sa savršenim četkicama koje produljuju i naglašavaju trepavice.

"Uvijek se vraćam ovoj maskari. Pokušala sam tu i tamo isprobati neki drugi brand, ali nijedna druga nije imala ni približno ovakav učinak!! Nisam velika ljubiteljica paukovih trepavica, tako da ova maskara savršeno obavlja svoj posao. Ravnomjerno podiže i zahvaća svaku trepavicu.” – Iva

NAJPRODAVANIJI PROIZVOD

SVAKI KOMPLET UKLJUČUJE MASKARU I SUHA VLAKNA

"Odlučila sam je isprobati jer sam vidjela odlične komentare i nije me razočarala. Zbog pristupačne cijene i besplatne dostave je još i bolja. Definitivno je produljila moje trepavice i učinila ih voluminoznijima. Koristim je već 3 mjeseca i ne mogu joj pronaći nijednu manu. Preporučujem je svima. Hvala još jednom!” – Lana

FAQ - ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Paket ćete dobiti u roku od 1-3 radnih dana.
Vaš paket poslat ćemo besplatno, a proviziju od 10 HRK plaćate samo ako ste izabrali plaćanje pouzećem.
Naravno, pošaljite nam proizvod sa svim potrebnim podacima i tada ćemo vam vratiti iznos koji ste platili.

STVORITE TREPAVICE KAKVE ŽELITE U TREN OKA S MASKAROM BULKLASH.

Iva

Koristim je malo duže od 5 godina i stvarno je obožavam. Preporučila sam je svim svojim prijateljicama i obitelji, proizvod je zaista sjajan!

Ana

Redovito je koristim već par godina i mogu reći da je i dalje moja omiljena maskara ikada. Hvala vam!

Slađana

Oduševljena sam ovom maskarom jer ostaje na mjestu cijeli dan. Ne moram trljati po licu da bih je skinula, a trepavice čini puno duljima.