Ukrasna zlatna ogrlica s tigrom

Ova prelijepa ogrlica s tigrom obogaćena je svjetlucavim kamenčićima i zlatnim središnjim motivom te predstavlja predivan modni dodatak koji će upotpuniti svaku odjevnu kombinaciju!


  • Iskažite svoju hrabrost, snagu i moć uz ovu predivnu ogrlicu!
  • Prekrasan privjesak s tigrom na zlatnom lančiću čini ovaj komad nakita uistinu jedinstvenim.
  • To je zadivljujući spoj elegancije i luksuza koji će impresionirati u svakoj prigodi.

189,90 kn

ŠTO VIŠE PROIZVODA KUPITE = OSTVARUJETE VEĆI POPUST

1 2 3+
189,90 kn 164,90 kn 154,90 kn
Ukrasna zlatna ogrlica s tigrom

189,90 kn

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

Tigrovi simboliziraju hrabrost, jakost i moć, zahvaljujući čemu ovaj privjesak nosi tako snažno značenje.

NEMOJTE PROPUSTITI OVU POSEBNU PONUDU!

SPECIFIKACIJE

Ukrasna zlatna ogrlica s tigrom

Ukrasna zlatna ogrlica s tigrom

269.90kn 189.90kn Dodaj u košaricu