MISSCRAFTY® Set za slikanje mandale

OPIS SPECIFIKACIJE RECENZIJE
KUPI SADA

Ovi alati se jednostavno koriste i pomoći će vam da postanete umjetnik kakav ste oduvijek htjeli biti!


  • Uz upotrebu šablona i pribora za točkanje, crtanje mandale postati će vrlo jednostavno!
  • Unesite malo života u kamenčiće, školjke i dosadne zidove!
  • Napravite fenomenalne dekoracije za svoje prijatelje i obitelj.

179,90 kn

ŠTO VIŠE PROIZVODA KUPITE = OSTVARUJETE VEĆI POPUST

1 2 3+
179,90 kn 154,90 kn 144,90 kn
MISSCRAFTY® Set za slikanje mandale

179,90 kn

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

Neka se sve što dodirnete pretvori u pravo umjetničko djelo!

NEMOJTE PROPUSTITI OVU POSEBNU PONUDU!

SPECIFIKACIJE

RECENZIJE KUPACA

Naručila sam ovaj set pribora i napravila par dekoracija za kuću! Prezadovoljna sam krajnjim rezultatom!

Petra M.

Imala sam par interesantnih kamenčića i školjki koje sam pokupila s plaže prošlog ljeta. Odlučila sam kupiti ovaj set i oslikati ih zanimljivim uzorcima. Oduševljena sam kako je ispalo!

Ema S.

Oduvijek uživam u slikanju zanimljivih oblika i uzoraka. Pomoću ovog kompleta mogu puno lakše stvarati prekrasne radove.

Zoran K.