Tibetanska budistička narukvica

Impresionirajte svoje prijatelje i obitelj pomoću ove unikatne i ručno izrađene narukvice!


  • Nosite je kao trendi modni dodatak ili istražite njezino skriveno značenje!
  • Unikatne drvene perlice pr... Pročitajte više

KUPITE GA OVDJE

Cijena proizvoda:
-37% 239,00 kn
Prodajna cijena:
150,99 kn
Na zalihi. Velika potražnja! Nabavite ga danas!
Tibetanska budistička narukvica

100% sigurna kupnja

Plaćanje i pouzećem

Brza dostava: 1-3 dana

VRUĆA PONUDA
2x
2x Tibetanska budistička narukvica Cijena paketa: 251,98 kn 478,00 kn
Tibetanska budistička narukvica

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

Iskombinirajte modu s duhovnošću i nadahnjujte sve oko sebe!

NEMOJTE PROPUSTITI OVU POSEBNU PONUDU!

SPECIFIKACIJE

RECENZIJE KUPACA

Proizvod izgleda točno onako kako je i opisano. Narukvica je stvarno prekrasna i jako udobna!

Dorotea

Narukvica je vrlo lagana, a boje su prekrasne. Razmišljam da kupim još jednu i poklonim je sestri za rođendan da budemo modno usklađene!

Sena

Oduvijek sam bila zainteresirana za istočnjačke kulture i mogu reći da su mi budizam i tibetanski redovnici jako dobro poznati. Posebno mi se sviđa što ova narukvica potiče ljude da saznaju i nauče nešto više o različitim kulturama! Pored toga, izgleda doista prekrasno!

Lucija

Tibetanska budistička narukvica

Tibetanska budistička narukvica

239kn 150.99kn Dodaj u košaricu