Stativ za automatsko praćenje lica TELEPOD®

 

Uvijek budite u centru svog videozapisa!


  • Snimite svoje pokrete bez angažiranja dodatnih snimatelja!
  • Kreirajte profesionalne videozapise bez korištenja skupe opreme.
  • Uvijek budite u centru svoji... Pročitajte više

KUPITE GA OVDJE

Cijena proizvoda:
-41% 269,99 kn
Prodajna cijena:
159,90 kn
Na zalihi. Velika potražnja! Nabavite ga danas!
Stativ za automatsko praćenje lica TELEPOD®

100% sigurna kupnja

Plaćanje i pouzećem

Brza dostava: 1-3 dana

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

Kreirajte profesionalne videozapise bez skupocjenih kamera i sami budite svoja snimateljska ekipa!

NEMOJTE PROPUSTITI OVU POSEBNU PONUDU!

SPECIFIKACIJE

RECENZIJE KUPACA

Obzirom na cijenu, ovo je stvarno odličan stativ za snimanje! Uvijek sam u sredini videa. Ako ste u potrazi za povoljnom video opremom, ovo je najbolje što možete pronaći.

Tihomir

Ovo mi je pomoglo da snimim baletnu točku za svog instruktora. Radi fenomenalno! Snimka se nije tresla i uvijek sam bila u sredini kadra. Super je.

Marija

Radi dosta dobro kao alat za prepoznavanje lica i jako je osjetljiv pa se ne morate sporo kretati. Za ovu cijenu je odličan.

Tomislav

Stativ za automatsko praćenje lica TELEPOD®

Stativ za automatsko praćenje lica TELEPOD®

269.99kn 159.90kn Dodaj u košaricu