SHAPEZY® Šipka za pilates

OPIS SPECIFIKACIJE RECENZIJE
KUPI SADA

Ovaj štap za pilates pobrinut će se da svako mjesto postane vaša privatna teretana.


  • Uštedite novac koji biste potrošili na skupu članarinu u teretani i vježbajte u udobnosti vlastitog doma.
  • Pomoću ove šipke moći ćete trenirati više mišićnih skupina istovremeno.
  • Poradite na svom zdravlju i poboljšajte ga vježbanjem!

199,90 kn

ŠTO VIŠE PROIZVODA KUPITE = OSTVARUJETE VEĆI POPUST

1 2 3+
199,90 kn 174,90 kn 164,90 kn
SHAPEZY® Šipka za pilates

199,90 kn

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

Želite se dovesti u formu za ljeto?

NEMOJTE PROPUSTITI OVU POSEBNU PONUDU!

SPECIFIKACIJE

RECENZIJE KUPACA

Ova šipka je baš svestrano pomagalo za vježbanje. Mogu toliko puno vježbi napraviti kod kuće, a da pritom ne moram ići u teretanu. Oduševljena sam!

Andrea G.

Nikad nisam voljela vježbati pred drugima i ne volim dijeliti svoju opremu pa mi je pravi gušt odraditi trening s ovom pilates šipkom. Već se vidim u ljetnoj formi!

Valentina J.

Ugodno sam iznenađena kvalitetom ovog proizvoda. Ako želite povećati težinu, samo prekrižite elastične trake i bit će vam puno teže!

Kristina Z.