JEWELLITY® Šri Jantra ogrlica

Iskažite svoj unikatni smisao za modu s ovim komadom nakita koji privlači pažnju.


  • Izrazite se pomoću privjeska Šri jantre koji u sebi skriva duboko značenje!
  • Ovaj živahni dizajn oduševit će... Pročitajte više

149,90 kn

ŠTO VIŠE PROIZVODA KUPITE = OSTVARUJETE VEĆI POPUST

1 2 3+
149,90 kn 124,90 kn 114,90 kn
JEWELLITY® Šri Jantra ogrlica

149,90 kn

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

Pokažite svoju duhovnost i interes za mistiku.

NEMOJTE PROPUSTITI OVU POSEBNU PONUDU!

SPECIFIKACIJE

RECENZIJE KUPACA

Ova je ogrlica doista fascinantna. Kako sam počela proučavati značenje koje se krije iza šri jantre, još sam sretnija što sam ju odlučila kupiti.

Paula C.

Obožavam ovu ogrlicu! Privjesak je nevjerojatno blistav, a središnji motiv postaje sve živopisniji što dulje gledate u njega. Djeluje pomalo hipnotizirajuće!

Nina D.

Izgleda mi kao da je kvalitetno izrađena. Prekrasnih je boja i jako kompaktna. Ponovno bih je kupio kao poklon za neku dragu osobu.

Božo T.

JEWELLITY® Šri Jantra ogrlica

JEWELLITY® Šri Jantra ogrlica

199kn 149.90kn Dodaj u košaricu