SOLAREOS® Vrtna solarna svjetiljka: 1+1 GRATIS

Stvorite predivnu atmosferu!


  • Pretvorite svoj vrt u magičnu zemlju čuda.
  • Zadivite sve na kućnoj roštiljadi.
  • Jednostavno se postavljaju! Nema žica ni baterija.

KUPITE GA OVDJE

Cijena proizvoda:
-23% 489,99 kn
Prodajna cijena:
374,90 kn
Na zalihi. Velika potražnja! Nabavite ga danas!
SOLAREOS® Vrtna solarna svjetiljka: 1+1 GRATIS

100% sigurna kupnja

Plaćanje i pouzećem

Brza dostava: 1-3 dana

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

Neka vaš vrt postane egzotično mjesto za odmor gdje ćete uživati u čaroliji vrućih ljetnih noći!

NEMOJTE PROPUSTITI OVU POSEBNU PONUDU!

SPECIFIKACIJE

RECENZIJE KUPACA

Nevjerojatno, moj vrt sad izgleda potpuno drugačije po noći. Svjetiljke sam postavila duž našeg puteljka koji vodi do terase i sad cijeli vrt izgleda kao iz bajke!

Antica

Jako su zgodne i doista izgledaju poput pravih baklji! LED svjetiljke odlično svijetle po mraku čak i kad je loše vrijeme!

Jan

Sve otkad smo se preselili u kuću, razmišljali smo o tome čime bi mogli uljepšati naš vrt. Mogu vam reći da su ove svjetiljke savršeno odradile svoj posao. Baš naprave posebno ugodnu atmosferu za druženje.

Patricia

SOLAREOS® Vrtna solarna svjetiljka: 1+1 GRATIS

SOLAREOS® Vrtna solarna svjetiljka: 1+1 GRATIS

489.99kn 374.90kn Dodaj u košaricu