Bežična sklopiva tipkovnica

OPIS SPECIFIKACIJE RECENZIJE
KUPI SADA

Ne provodite sate sjedeći pred zaslonom računala. Napravite svoj posao negdje u prirodi!


  • Na svom mobilnom uređaju jednostavno možete odraditi sve što trebate gdje god se nalazili.
  • Tipkovnica je lagana i sklopiva pa predstavlja savršen gadget za putovanja.
  • Odsad će biti puno lakše igrati igrice!

329,90 kn

ŠTO VIŠE PROIZVODA KUPITE = OSTVARUJETE VEĆI POPUST

1 2 3+
329,90 kn 304,90 kn 294,90 kn
Bežična sklopiva tipkovnica

329,90 kn

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

Budite produktivniji na svakom mobilnom uređaju bilo kad i bilo gdje!

NEMOJTE PROPUSTITI OVU POSEBNU PONUDU!

SPECIFIKACIJE

Šalica za kavu ili čaj Ecoffee Sakura Blue 355 ml

RECENZIJE KUPACA

Za mene osobno ova tipkovnica puno znači! Budući da sam spisateljica, često mi se dogodi da nemam računalo uz sebe kad trebam zapisati neku ideju pa samo rasklopim ovu tipkovnicu i pustim mašti na volju!

Mary

Tipkovnica je sjajna. Imam tablet i ova ga tipkovnica pretvori u pravo malo računalo. Puno ga je lakše koristiti s tipkovnicom. Moje preporuke!

Vedran

Ovo je idealan gadget pomoću kojeg mogu sve školske zadatke obaviti na otvorenom i tako iskoristiti puni potencijal svog mobitela kad je riječ o pisanju i izradi prezentacija.

Kjara