Širokokutni retrovizor – CARMIR®

S lakoćom vidite sve što se nalazi iza vašeg automobila bez mrtvih kutova!


  • Povećajte sigurnost i zaštitite svoje suputnike.
  • Spriječite sudare prilikom prebacivanja u drugu prometnu traku!
  • N... Pročitajte više

164,99 kn

ŠTO VIŠE PROIZVODA KUPITE = OSTVARUJETE VEĆI POPUST

1 2 3+
164,99 kn 139,99 kn 129,99 kn
Širokokutni retrovizor – CARMIR®

164,99 kn

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

Poboljšajte svoju vidljivost i sigurnost na cesti tako što ćete se riješiti mrtvih kutova u automobilu!

NEMOJTE PROPUSTITI OVU POSEBNU PONUDU!

SPECIFIKACIJE

Šalica za kavu ili čaj Ecoffee Sakura Blue 355 ml

RECENZIJE KUPACA

Osjećam se sigurnije s ovim retrovizorom jer je puno bolji od mog postojećeg koji je dosta manji. Jako sam zadovoljan ovom kupnjom.

Luka

Ovaj retrovizor je nevjerojatan! Ne samo da bolje vidim, već mi ni oni pametnjakovići s dugim svjetlima više ne smetaju. Odlična investicija.

Ivan

Izgleda super i pruža bolji pogled. Postavljanje je bilo jako jednostavno.

Hrvoje

Širokokutni retrovizor - CARMIR®

Širokokutni retrovizor - CARMIR®

229.90kn 164.99kn Dodaj u košaricu