Set za slikanje točkicama

Istražite svoju artističku prirodu i oslobodite svoju kreativnost!


  • Podarite novi život kamenčićima, školjkama i dosadnim zidovima.
  • Stotine šarenih točkica smanjit će vaš svakodnevni stres!... Pročitajte više

KUPITE GA OVDJE

Cijena proizvoda:
-48% 249,99 kn
Prodajna cijena:
129,90 kn
Na zalihi. Velika potražnja! Nabavite ga danas!
Set za slikanje točkicama

100% sigurna kupnja

Plaćanje i pouzećem

Brza dostava: 1-3 dana

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

Prekrijte svijet šarenim točkicama i stvarajte predivnu umjetnost na svakom svom koraku!

NEMOJTE PROPUSTITI OVU POSEBNU PONUDU!

SPECIFIKACIJE

RECENZIJE KUPACA

Kvaliteta je stvarno dobra. Vrlo se lako koristi i baš je zadovoljavajuće slikati sve te šarolike uzorke! Olovke za točkanje trajat će vam doživotno.

Goran

Moji se klinci obožavaju igrati s njima na plaži i crtati po kamenju i školjkama. Ovo je super stvar za djecu koja se još uvijek bore s olovkama.

Josipa

Odlučila sam isprobati slikanje točkicama i kupila sam ovaj set. Odličan je, a sav pribor prekrasno prenosi boju bez da negdje ostane rupica. Mali savjet: ne podižite olovku prebrzo jer će se točke preliti preko ruba.

Helena

Set za slikanje točkicama

Set za slikanje točkicama

249.99kn 129.90kn Dodaj u košaricu