PROGLASS® Komplet za popravak stakla: 1+1 GRATIS

Na efikasan način uklonite pukotine ili krhotine sa svih staklenih površina!


  • Učinite da zaslon na vašem mobilnom telefonu ponovno izgleda kao nov!
  • Poboljšajte vidljivost kroz vjetrobransko stak... Pročitajte više

KUPITE GA OVDJE

Cijena proizvoda:
-25% 199,99 kn
Prodajna cijena:
149,99 kn
Na zalihi. Velika potražnja! Nabavite ga danas!
PROGLASS® Komplet za popravak stakla: 1+1 GRATIS

100% sigurna kupnja

Plaćanje i pouzećem

Brza dostava: 1-3 dana

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

Više se nikad nemojte brinuti zbog napuknutog ekrana!

NEMOJTE PROPUSTITI OVU POSEBNU PONUDU!

SPECIFIKACIJE

RECENZIJE KUPACA

Kupio sam ovu spravicu da probam spasiti ekran na svom mobitelu. Odlično je odradila svoj posao i prezadovoljan sam rezultatom. Više se uopće ne vide pukotine.

Dejan L.

Gadno sam okrhnuo staklo na kuhinjskom prozoru pa sam odlučio kupiti ovaj set i baciti se na popravak. Izvrsno je odradio svoj zadatak i uštedio mi je hrpu novca!

Amalija M.

Šajba mi se oštetila kad ju je pogodio mali kamenčić od auta ispred nas. Probao sam popraviti staklo s ovim kompletom i zadovoljan sam rezultatima. Treba se malo pripremiti za taj postupak, ali isplati se na kraju.

Jan P.

PROGLASS® Komplet za popravak stakla: 1+1 GRATIS

PROGLASS® Komplet za popravak stakla: 1+1 GRATIS

199.99kn 149.99kn Dodaj u košaricu