Pročišćavajuća glinena maska za lice od zelenog čaja

Očistite svoju kožu i odčepite pore koristeći pročišćavajuću glinenu masku s aktivnim tvarima iz zelenog čaja, koja će nahraniti vašu kožu i ukloniti sve nečistoće!


KUPITE GA OVDJE

Cijena proizvoda:
-60% 199,00 kn
Prodajna cijena:
79,99 kn
Na zalihi. Velika potražnja! Nabavite ga danas!
Pročišćavajuća glinena maska za lice od zelenog čaja

100% sigurna kupnja

Plaćanje i pouzećem

Brza dostava: 1-3 dana

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

Imate li problema sa začepljenim porama, masnom ili suhom kožom?

NEMOJTE PROPUSTITI OVU POSEBNU PONUDU!

SPECIFIKACIJE

Pročišćavajuća glinena maska za lice od zelenog čaja

Pročišćavajuća glinena maska za lice od zelenog čaja

199kn 79.99kn Dodaj u košaricu