BODY SHAPER® Daska s ručkama za sklekove

OPIS SPECIFIKACIJE RECENZIJE
KUPI SADA

Vježbajte svoje mišiće bez da morate izaći iz udobnosti svog doma!


  • Ne morate plaćati skupu članarinu u teretani!
  • Više nikada nećete morati čekati na svoj red za spravu ili dijeliti opremu za vježbanje sa strancima. 
  • Konačno možete izgraditi tijelo kakvo ste oduvijek željeli.

199,90 kn

ŠTO VIŠE PROIZVODA KUPITE = OSTVARUJETE VEĆI POPUST

1 2 3+
199,90 kn 174,90 kn 164,90 kn
BODY SHAPER® Daska s ručkama za sklekove

199,90 kn

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

Nije vam zgodno otići u teretanu? Uštedite vrijeme tako što ćete imati svoju vlastitu!

NEMOJTE PROPUSTITI OVU POSEBNU PONUDU!

SPECIFIKACIJE

RECENZIJE KUPACA

Kupio sam ovu dasku za sklekove i počeo trenirati u jutarnjim satima. Već drugi dan mogu osjetiti kako me mišići zatežu i sve u svemu, jako sam zadovoljan.

Filip F.

Baš mi se dopada ova daska jer ju lako mogu staviti u ruksak i ponijeti sa sobom kad se uputim u prirodu. Ne postoji ništa bolje od treniranja na friškom zraku.

Dejan K.

Kupila sam je u nadi da će mi pomoći ojačati moje tanke ruke i već vidim rezultate nakon par tjedana vježbanja. Super je motivacija da ostanem kod kuće i posvetim se vježbanju.

Léa N.