Narukvica Piyao

OPIS SPECIFIKACIJE RECENZIJE
KUPI SADA

Začinite svoj izgled! 


  • Impresionirajte svoje prijatelje ovom modernom narukvicom s orijentalnom tematikom.
  • Neka jedinstveni detalj u obliku zmaja naglasi vaš izgled.
  • Istaknite se iz mase ovim zadovoljavajućim kontrastom crne i zlatne boje.

164,90 kn

ŠTO VIŠE PROIZVODA KUPITE = OSTVARUJETE VEĆI POPUST

1 2 3+
164,90 kn 139,90 kn 129,90 kn
Narukvica Piyao

164,90 kn

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

Budite u toku s trendovima i upotpunite svoju modnu kombinaciju ovom modernom narukvicom!

NEMOJTE PROPUSTITI OVU POSEBNU PONUDU!

SPECIFIKACIJE

RECENZIJE KUPACA

Narukvica je na moje iznenađenje stigla jako brzo i prekrasna je! Boje pašu uz sve što imam u ormaru.

Mateja T.

Dostava nije mogla biti brža. Kupio sam ovu narukvicu kao mali poklon iznenađenja za svoju ženu. Baš joj se dopala i stalno je nosi.

Zoran I.

Oduvijek me zanimala kultura koja se krije iza ove narukvice i sviđa mi se njena misteriozna simbolika. Kvaliteta je jako dobra.

Marko R.