Narukvica orao EAGLETON®

Ponosno pokažite svoju unikatnu narukvicu!


  • Nitko još nije vidio narukvicu sličnu ovoj!
  • Podignite svoje samopouzdanje pomoću ovog nevjerojatnog retro dizajna!
  • Orlova krila mogu se podesiti kako b... Pročitajte više

189,90 kn

ŠTO VIŠE PROIZVODA KUPITE = OSTVARUJETE VEĆI POPUST

1 2 3+
189,90 kn 164,90 kn 154,90 kn
Narukvica orao EAGLETON®

189,90 kn

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

Pokažite da ste slobodni, hrabri i predivni poput orla na vašem zapešću!

NEMOJTE PROPUSTITI OVU POSEBNU PONUDU!

SPECIFIKACIJE

RECENZIJE KUPACA

Ova je narukvica genijalna i ima tako unikatan dizajn bez ijedne špage! Veličina je podesiva pa savršeno odgovara mom uskom zapešću i ne ispada kad se nosi. Sve u svemu, predivan komad nakita!

Danijela

Dugo sam tražio neku narukvicu koja bi se uklopila u moj bajkerski imidž. Orao savršeno ide uz moju motorističku kožnu jaknu!

Blaž

Dosta je unikatna i jako lijepo napravljena! Osim toga je i vrlo udobna za nošenje, a krila orla su izrađena do savršenstva.

Igor

Narukvica orao EAGLETON®

Narukvica orao EAGLETON®

219.90kn 189.90kn Dodaj u košaricu