JEWELITY® Prsten zagrljaj 1+1 BESPLATNO

Predivan i jedinstven prsten koji će ukrasiti vašu ruku.


  • Darujte ga dragoj osobi kako bi uvijek mogla osjetiti vaš zagrljaj!
  • Ovaj prsten pravi je novitet koji može imati veliko značenje za oso... Pročitajte više

189,90 kn

ŠTO VIŠE PROIZVODA KUPITE = OSTVARUJETE VEĆI POPUST

1 2 3+
189,90 kn 164,90 kn 154,90 kn
JEWELITY® Prsten zagrljaj 1+1 BESPLATNO

189,90 kn

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

Uživajte u prekrasnom osjećaju zagrljaja gdje god se uputili!

NEMOJTE PROPUSTITI OVU POSEBNU PONUDU!

SPECIFIKACIJE

RECENZIJE KUPACA

Prsten je predivan i može skrivati neko posebno značenje. Sam po sebi izgleda doista prekrasno.

Dunja

Ovo je predivan komad nakita. Djeluje kao da je vrlo kvalitetno izrađen i uopće nije promijenio boju! Imam poprilično široke prste, ali sam ga lako uspjela prilagoditi.

Hermina

Kupila sam dva ovakva prstena i jednog sam poklonila svojoj najboljoj prijateljici za rođendan u znak prijateljstva, tako da uvijek ima nešto što je podsjeća na mene kad nismo skupa.

Irena

JEWELITY® Prsten zagrljaj 1+1 BESPLATNO

JEWELITY® Prsten zagrljaj 1+1 BESPLATNO

259.90kn 189.90kn Dodaj u košaricu