Dječja trkaća staza za slaganje (168 komada)

OPIS SPECIFIKACIJE RECENZIJE
KUPI SADA

Potaknite razvoj kognitivnih funkcija i logičkog razmišljanja kod djece!


  • Savršen poklon za sve kreativne mališane!
  • Neka njihovo vrijeme za igranje postane nezaboravno i poučno.
  • Kompatibilna je s većinom marki kockica za slaganje!

189,90 kn


1 2 3+
189,90 kn 149,99 kn 134,99 kn
Dječja trkaća staza za slaganje (168 komada)

189,90 kn

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

Omogućite svojoj djeci da se zabave kao nikad prije uz ovu nevjerojatnu stazu za utrke!

NEMOJTE PROPUSTITI OVU POSEBNU PONUDU!

SPECIFIKACIJE

RECENZIJE KUPACA

Moja se djeca obožavaju igrati s ovom igračkom! Napravili su puno različitih staza i vole se natjecati s kuglicama!

Marija J.

Ovo je idealan poklon ako imate klince kod kuće. Moj sin postane jako kreativan i voli slagati sve vrste poligona za svoje loptice!

Petra A.

Moj sin jako voli kad se utrkujem s njim po stazi i obično spuštamo loptice u isto vrijeme da vidimo čija će biti brža. Ova ga igra čini jako sretnim!

Kristijan F.