Set narukvica s krunom

OPIS SPECIFIKACIJE RECENZIJE
KUPI SADA

Svi će se pokloniti kralju ili kraljici koji nose ovu narukvicu!


  • Ostavite veličanstven dojam kamo god se uputili!
  • Kvalitetna završna obrada u crnoj boji odlično pristaje uz svaki stil odjeće.
  • Mekan i udoban materijal kojeg je zadovoljstvo nositi.

149,00 kn


1 2 3+
149,00 kn 119,99 kn 99,99 kn
Set narukvica s krunom

149,00 kn

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

Neka ova narukvica simbolizira vaše samopouzdanje, snagu i dostojanstvo!

NEMOJTE PROPUSTITI OVU POSEBNU PONUDU!

SPECIFIKACIJE

Šalica za kavu ili čaj Ecoffee Sakura Blue 355 ml

RECENZIJE KUPACA

Ovo je sjajan poklon za mog muža. Narukvica mu odlično pristaje i jako mu se sviđa kako izgleda na ruci! Vjerojatno ću i sebi naručiti jednu da budemo usklađeni.

Anđela

Ova narukvica je predivna! Crna boja joj baš odgovara i lijepo ide uz sve. Jako sam zadovoljna.

Arijana

Narukvice mi se čine kao da su jako kvalitetne. Udobne su i ne promijene boju ako ih nosite duže vrijeme. Možda naručim još jednu kao poklon.

Blaž