Čakra narukvica

OPIS SPECIFIKACIJE RECENZIJE
KUPI SADA

Trendi narukvica na kojoj je svaka perlica jedinstvena! 


  • Impresionirajte svoju obitelj i prijatelje ovim šarenim komadom nakita!
  • Ukrasite svoje zapešće i uljepšajte svoj izgled!
  • Koristite je kao inspiraciju za postizanje unutrašnjeg mira i spokoja.

139,99 kn


1 2 3+
139,99 kn 119,99 kn 99,99 kn
Čakra narukvica

139,99 kn

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

Proslavite harmoniju i dobrobit vašeg duha!

NEMOJTE PROPUSTITI OVU POSEBNU PONUDU!

SPECIFIKACIJE

RECENZIJE KUPACA

Narukvica je jako udobna i ne skliže se prilikom vježbanja. Posebno mi se sviđaju boje i njihovo značenje.

Nina B.

Kupila sam narukvicu kao poklon za svoju sestru. Dostava je bila brza, a narukvica izgleda vrlo kvalitetno, tako da je jedva čekam iznenaditi.

Božo T.

Sviđa mi se što ova narukvica ima poseban značaj u nekim kulturama. Raznolikost boja je predivna!

Ema S.