5D set za dijamantnu sliku

Možete birati između 7 setova s različitim dizajnima!


  • Ukrasite svoj dnevni boravak ili spavaću sobu pomoću dijamantne slike po vašem izboru!
  • Ovo je jednostavan i lak umjetnički smjer koji je... Pročitajte više

199,00 kn

ŠTO VIŠE PROIZVODA KUPITE = OSTVARUJETE VEĆI POPUST

Obriši
5D set za dijamantnu sliku

Prvi put kupujem ovdje i mogu reći da sam jako zadovoljan cijenama i općenito cijelom uslugom. Moj je sin slavio rođendan, a ove godine sam malo zakasnio s kupnjom poklona pa sam odlučio iskušati sreću. Paket mi je stigao na kućnu adresu dan prije njegovog rođendana što je stvarno za svaku pohvalu. Također, moj sin je oduševljen poklonom! Definitivno ću ponovno kupovati ovdje!

Baš mi se sviđa ova trgovina i imaju stvarno dobrih proizvoda u ponudi, a njihova korisnička podrška mi je odmah odgovorila na pitanja koja sam imala. Moje tople preporuke 😊

Ova trgovina se polako pretvara u jednu od mojih najdražih kad je riječ o kupnji na internetu. Fotografije njihovih proizvoda su vrlo realistične i izgledaju doslovno identično kao i proizvod koji dobijete, a to je obzirom na cijenu doista nevjerojatno. Pored toga, imaju jako brzu dostavu, a njihova služba za korisnike brzo odgovara i uvijek vam pomognu s onim što vas zanima.

Paket mi je stigao odlično zapakiran, a kvaliteta naručenog je bila iznad očekivanog. Za dostavu im je trebalo samo 3 dana u vrijeme korone, što je prava rijetkost. Jako sam zadovoljan :D

Postanite pravi umjetnik i napravite predivnu dijamantnu sliku bez posjedovanja nekih specijalnih vještina!

NEMOJTE PROPUSTITI OVU POSEBNU PONUDU!

SPECIFIKACIJE

Šalica za kavu ili čaj Ecoffee Sakura Blue 355 ml

RECENZIJE KUPACA

Ovo je stvarno unikatna vrsta umjetnosti i više sam nego siguran da će postati jako popularna. Za sliku ovog tipa trebate imati strpljenja, ali svakako se isplati kad vidite završni rezultat!

Katica

Nikad nisam vidio nešto slično. Ne mogu vam opisati koliko sam uživao u procesu izrade i ozbiljno razmišljam o kupnji drugih dizajna.

Dorijan

Stvarno sam uživala u kreiranju ove slike! Mislim da je ovo odličan način na koji možete zabaviti svoju djecu i potaknuti ih da budu kreativni i obrate više pozornosti na detalje.

Ksenija

5D set za dijamantnu sliku

5D set za dijamantnu sliku

249.00kn 199.00kn Dodaj u košaricu